El Sala 5 Martorell no va poder aconseguir, anit, l'ascens a Segona Divisió B. L'empat amb el seu perseguidor, les Corts, deixa el títol al grup 2 de Tercera Nacional per decidir en la darrera jornada, en què els martoellencs jugaran a la pista d'un CEFS Santpedor virtualment salvat (ahir va golejar a la pista de l'AECS Hoispitalet per 1 a 5). Ara mateix, a la classificació, el Sala 5 Martorell manté el lideratge amb les Corts (68 per 66) i amb l'average favorable als martorellencs, fet pel qual amb un empat a Santpedor ja seria suficient per aconseguir pujar de categoria.

En el partit d'ahir, el Sala 5 es va avançar aviat i abans del primer quart d'hora el marcador ja era de 2 a 0 favorable (també al descans).

A la represa, tot i un gol visitant, el conjunt de Martorell va fer en el mateix minut el 3 a 1. A partir d'aquí, reacció de Les Corts fins a un preocupant 3 a 4 quan només quedaven 36 segons per al final. Semblava que tot s'havia acabat però un gol a falta de cinc segons va donar l'empat a un Sala 5 Martorell que va poder respirar, ja que continua depenent d'ell mateix en la darrera jornada, en la qual les Corts rebrà el tercer classificat, la Penya Esplugues.