El Girona va certificar matemàticament el seu descens a la Segona Divisió després de perdre l'últim partit a Primera, al camp de l'Alabès (2-1). Els gironins, que ja havien tirat la tovallola abans d'arribar a Mendizorrotza, han esfumat en qüestio de dos anys el somni de la Primera Divisió. Coneixent el descens virutal, els homes d'Eusebio Sacristán no hi creien, i així es va demostrar damunt del terreny de joc. El miracle era gairebé impossible i encara més sense Stuani, que va jugar l'últim partit a Montilivi lesionat del soli. El Girona necessitava capgirar un desavantatge de set gols respecte al Celta. L'equip gallec, que va començar perdent 0-2, va poder empatar al tram final gràcies a un doblet de Iago Aspas. Els gironins, per la seva banda, ni tan sols van aconseguir sumar la victòria i van cedir per 2-1.

Wakaso va avançar l'Alabès just abans d'arribar al descans després d'aprofitar una pilota morta a la fronta de l'àrea. A la represa, i ja en el tram final, Calleri va sentenciar els tres punts amb el segon gol. Portu va marcar l'últim gol a Primera a cinc minuts del final.