Bagà va acollir la quarta prova dels trials socials del MC Manresa. Una prova històrica, ja que els primers trials en aquesta zona geogràfica daten dels anys 70. MC Manresa, amb la col·laboració del MC Bagà, van muntar a l'àrea de motor un trial molt diferent a la resta del campionat, ja que el ter-reny marcadament prepirinenc va ser determinant a l'hora de dissenyar el tipus de zones, amb passos molt humits, torrents amb aigua, zones molt enfangades, etc.

De totes maneres, el bon temps i la bona temperatura va afavorir que les condicions del terreny milloressin molt i que, en general, les penalitzacions dels pilots fosssin molt baixes. Després d'una aturada de dos mesos, ja està programat el següent trial, que es farà a Solsona el dia 22 de juny.

Les clasificacions de Bagà van ser: en nivell groc, 1r Josep M. Gassó (4), 2n Roger Serra (15) i 3r Joan Garcia (15); en blau, 1a Elisabet Solera (0), 2n Albert Muñoz (6), 3r Ricardo Alcaraz (7); en vermell, 1r Pere Borrellas (4), Gil Vila (4), Jordi Estany (13); en verd, 1r Pere Reixach (3), Miquel Cirera (5), Gerard Vidal (6); clàssiques groc, 1r Josep Jornada (28); en groc, 1r Pau Castias (11), Grau Franch (38), Ivette Surós (47).