El Barça Lassa es va avançar en l'eliminatòria contra el Joventut en anul·lar Laprovittola i imposar la seva defensa a la segona part. La Penya no va poder superar la robustesa de la rotació local.

El Barça va sortir amb la lliçó apresa i, tot i que Laprovittola va anotar vuit punts ràpidament i el Joventut es va situar amb un 8-13 favorable, la defensa individual de Pangos el va acabar cansant. A poc a poc, els blaugrana van trobar Singleton i, sobretot, Tomic, i un triple de Pau Ribas els va donar nou punts al descans, ampliats a onze a l'inici de la represa.

En el segon quart, però, el Barça es va encallar en atac i només va anotar sis punts. El Joventut, que va perdre Dimitrijevic, que es va girar el genoll dret, tampoc no va estar bé en atac, però un triple final de Ventura va permetre que arribés al descans només quatre punts a sota (35-31).

En el tercer període, l'activitat defensiva blaugrana es va incrementar i el Joventut només va anotar dos punts en quatre minuts. Amb 45-33, el tècnic local, Svetislav Pesic, va ser expulsat per protestar, però el seu equip es va escapar fins als dinou punts, reduïts per un triple de Ventura en els darrers segons (60-46).

El Joventut va intentar reduir la distància a l'inici de l'últim quart i un triple de Morgan el va posar a tretze punts (62-49). Però un triple de Pau Ribas va donar el tret d'inici d'una altra escapada local. El Joventut ja no va poder aguantar l'estrebada i els darrers minuts ja van sobrar.