L'equip sènior femení de la Joviat lluitarà aquest cap de setmana per assolir l'ascens a Copa Catalunya, i ho farà en la final a quatre de Primera Catalana Femenina, que es durà a terme al pavelló Joana Ballart de Valls.

El conjunt manresà, que es va proclamar campió del grup 1 amb un balanç de 23 victòries i set der-rotes, entrarà en joc a la segona semifinal de la competició, en la qual tindrà com a rival el Premià, segon del grup 2 amb un 25-5, avui a les 19 hores. Prèviament, a les 17 h, es jugarà la primera, entre el Joventut de Badalona, segon del grup 1 també amb un 23-7, i les amfitriones, les millors del grup 2 i que només han encaixat dues derrotes a la lliga regular.

Demà es jugaran el partit pel tercer i quart lloc, a les 16.30 h, i la gran final, a les 18.30 h. Els dos finalistes jugaran a Copa la propera temporada, mentre que el tercer classificat haurà d'esperar que o l'Unilever Viladecans BF o el Citylift GEiEG Unigirona guanyi la fase d'ascens a Lliga Femenina 2, que també es juga aquest cap de setmana, i faci efectiu que jugarà a la categoria superior la temporada vinent.

El conjunt bagenc és format per les jugadores Queralt Ribera, Maria Subirana, Sira Beltran, Anna Bargalló, Marta Clotet, Carla Romeu, Maria Vila, Júlia Marsol, Clàudia Vila, Núria Beltran i Mar Martí. L'equip tècnic l'integren Gerard Barbé (primer entrenador), Josep Piqueras (segon entrenador) i Joan Blázquez (delegat).