El FC Barcelona Lassa va aconseguir ahir la tercera victòria en les semifinals del playoff de la Lliga Endesa després de vèncer el Tecnyconta Saragossa al Pavelló Príncep Felip (37-50) i va acabar amb el somni del conjunt aragonès, qui ha estat el conjunt revelació de la temporada després de guanyar al Kirolbet Baskonia a la primera ronda dels play-off. El conjunt blaugrana va dominar el joc interior en la primera part i, sobretot en el segon quart, va fer patir al Tecnyconta en el rebot ofensiu. Amb tot, l'equip aragonès va lluitar el primer quart i es trobava només a quatre punts del Barça (19-23). A la segona part el Tecnyconta va seguir pressionant i, tot i que el Barça va aconseguir avançar-se vint punts al marcador, es va situar a només onze punts en finalitzar el tercer quart.

Kuric i Justiz, els dos líders

Si el Tecnyconta va tenir opcions de seguir viu durant el partit, va ser per la gran actuació del pivot Javier Justiz. El jugador cubà va ser el més destacat del conjunt aragonès i va liderar l'equip quan es trobava en el pitjor moment del partit i va anotar un total de 24 punts.

D'altra banda, Kuric va ser el més destacat del Barça Lassa, va anotar un total de 27 punts i va dominar sobretot durant el tram final de partit. Singleton i Heurtel van ajudar el jugador nord-americà a sentenciar l'eliminatòria, i finalment van aconseguir 18 i 15 punts respectivament.

El Barça Lassa tornarà a jugar la final de la Lliga Endesa tres anys després de la darrera vegada, davant el Reial Madrid, que va perdre per 3-1. Aquest any es tornaran a veure les cares tots dos equips en el clàssic i el primer partit serà aquest dissabte 15 de juny.