El Club Handbol Igualada va ser l'organitzador del 21è Torneig Handbol Sorra Ciutat d'Igualada que va tenir el Parc de Valldaura com a seu. El torneig va ser una celebració dels vint anys que fa que l'handbol sorra té moments de protagonisme a la capital de l'Anoia. Per rememorar els primers anys del torneig, es va oferir participació sobretot a equips del CH Igualada i també als clubs més propers d'aquest esport. A més, al Campionat Obert hi van ser equips aficionats no federats.

Van ser prop de 20 equips els que hi van competir, dividits en 10 categories, i van disputar fins a 80 partits i van assolir així una durada de 12 hores. Tot plegat va ser un dia animat amb molt jovent com a públic i jugades espectaculars per part dels jugadors.

També es van fer partits de la categoria especial, on es destaca el paper de Pitufos Special A SAI CHI, Pitufos Special B SAI CHI i Cerdanyola. La jornada esportiva va concloure amb el lliurament de premis als equips guanyadors, amb Joan Alcoberro, delegat de la Federació Catalana d'Handbol a la Catalunya Central.

Finalment, des del CHI, es va fer un agraïment a totes les persones del club que hi van col·laborar i al gran suport de l'Ajuntament.