Segueix-nos a les xarxes socials:

Els tècnics i la gent del futbol català homenatgen Joan Martínez Vilaseca

L'acte per l'exjugador i exentrenador manresà es farà dissabte a Castelldefels

Els tècnics i la gent del futbol català homenatgen Joan Martínez Vilasecaarxiu particular

En l'anomenada Trobada d'Entrenadors i Gent del Futbol Català, que tindrà lloc dissabte a Castell-defels en la seva setena edició, serà homenatjat l'exfutbolista i exentrenador manresà Joan Martínez Vilaseca.

Nascut el març del 1943, Joan Martínez Vilaseca es va formar entre el Gimnàstic i el Manresa i, després de destacar en el primer equip blanc-i-vermell, va fitxar per l'Espanyol, on va jugar del 1963 al 1972. Va començar d'extrem esquerre però posteriorment va jugar de mig i de lateral esquerre. Va tancar la seva etapa com a jugador professional al Llevant, tot i que després, com a aficionat, encara va defensar les samarretes de l'Europa i de l'Hospitalet.

Com a entrenador, va iniciar-se a l'infantil de l'Espanyol i va dirigir la selecció catalana de la mateixa categoria. El 1979 va passar a treballar a les categories inferiors del FC Barcelona i va entrenar el Barcelona Atlètic (1984-87). Va continuar en el futbol de base del Barça, del qual va ser nomenat director (1995), i es va mantenir a l'equip tècnic del club blaugrana fins al 2008. Actualment, la seva funció en el futbol és la de caça-talents.

La Trobada d'Entrenadors i Gent del Futbol Català tindrà lloc al restaurant Buffet Lliure Orenes, a la rambla Marisol de Castelldefels. Qui vulgui reservar una plaça pot trucar al telefon 638 06 81 89. En l'acte també seran homenatjats José Maria Calzón, delegat de l'Espanyol , i Titi Camúñez, directora esportiva del femení de l'Espanyol.

En una edició anterior de la Trobada qui va rebre l'homenatge va ser el bagenc Arcadi Prat.

Prem per veure més contingut per a tu