Els diferents equips de la lliga Endesa continuen conformant les seves plantilles per a la temporada vinent. Ahir, el Montakit Fuenlabrada va anunciar la continuïtat en el seu projecte del base nord-americà amb passaport de Bulgària EJ Rowland, després de les bones sensacions amb les quals tant el jugado, com el club del sud de Madrid van finalitzar la temporada passada.

Rowland va arribar a l'equip a mitjans temporada passada i, en els quinze partits que va disputar de la lliga Endesa, amb sis victòries i nou derrotes, va aportar unes mitjanes de 9,1 punts anotats, 3,4 assistències i 10 de valoració. Abans d'arribar a Madrid, Rowland va estar diversos mesos inactiu a causa de circumstàncies personals. Aleshores va explicar que havia mort el seu pare i que havia preferit quedar-se a casa ajudant la seva mare, la resta de la família, i entrenant-se.

Aquesta falta de minuts no va impedir que el seu rendiment fos immediat per a l'equip que va acabar entrenant Jota Cuspinera i que va aconseguir la salvació després d'estar en perill durant diversos moments de la temporada. La regularitat va ser el seu senyal d'identitat, a part de bones actuacios contra el València, el Breogán i l'UCAM Múrcia, contra els quals va sumar 24 punts de valoració.

El Fuenlabrada, conjunt que té el manresà Marc Garcia i un altre exjugador del Bàsquet Manresa, Àlex Llorca, a les seves files, va tancar fa pocs dies l'arribada d'un altre director de joc, el també nord-americà Karvel Anderson.