El Manresa, que és a poc més d'una setmana de començar els entrenaments per fer front a la nova temporada a Tercera Divisió, va perfilant la plantilla per a la nova categoria. Ahir va segellar la quarta incorporació. Es tracta del davanter Fran Orellada, un futbolista de 23 anys que ha jugat les dues dar-reres temporades al Vista Alegre de Castelldefels, a Primera Catalana. En la darrera campanya va anotar set gols entre els divuit partits que va jugar de titular (22 comptant també les suplències).

Fran Orellana es va formar a les categories inferiors del Gavà (la seva ciutat natal) i va despuntar sobretot el darrer any de juvenil a Divisió d'Honor; fins i tot, va debutanr en un primer equip gavanenc que es jugava la permanència a Tercera Divisió, que la va aconseguir gràcies a un gol del mateix Orellana (encara juvenil) en el duel decisiu contra el Santboià. La temporada següent va disputar 32 partits amb el Gavà, abans de marxar al Viladecans i posteriorment al Rubí, on va patir una greu lesió abans de fitxar pel Vista Alegre.

En aquests moments, el Manresa disposa de tretze jugadors. Els incorporats: Fran Orellana (Vista Alegre), Thiago Pinto (Europa Divisió d'Honor juvenil), Edgar Fernández (Rubí i ex-Barça) i Christian Alarcón (Muntanyesa); i els renovats: Pol Busquets, Òscar Pulido, Sergi Solernou, Joan Castanyer, Bernat Benito, Florent Reverdie, David Sánchez Ruano, Biel Rodríguez i Marc Cuello. Faran també la pretemporada (a partir del dilluns 22 de juliol), Joan Fígols Joanet (Berga), Roger Claret (Avià) i Manel Montoya (Sant Cugat).