Per als ballarins d'elit, fins i tot en les etapes de formació, trobar la parella de ball idònia és difícil. La premianenca Nora Corpas Díaz la va trobar al Kazakhstan, concretament a Almaty, l'antiga capital del país.

Andrey Prikhodko va aterrar a Catalunya el 28 de febrer del 2015. Nascut a l a ciutat rica en pomes, traducció literal del significat d'Almaty en kazakh, Prikhodko es va establir al país per ser la parella de ball de Nora Corpas. «Vaig llegir l'anunci en què la Nora detallava que buscava una parella de ball compromesa, amb capacitat de treball i disposada a residir a Catalunya i m'hi vaig posar en contacte», relata. El ballarí kazakh s'havia iniciat en el ball esportiu quan tenia 6 anys, després d'assistir a una exhibició convidat per una amiga de la infantesa, Tomiris. Als 14 anys, ja havia signat sis títols estatals.

Dos mesos després de conformar la parella, l'abril del 2015, Andrey Prikhodko i Nora Corpas van afrontar l'estatal d'estàndard de la categoria júnior 2. El van conquerir! La ballarina catalana era habitual als podis, però no havia guanyat cap títol estatal. «La qualitat de l'Andrey em va ajudar a progressar fins assolir el seu nivell», explicita la premianenca. Quatre anys després, amb 19 i 17 anys, la parella va segellar, a Guadalajara, el seu cinquè campionat d'Espanya, i ja ha estat semifinalista en un europeu i en un mundial youth.