Segueix-nos a les xarxes socials:

Els socis del Gimnàstic de Manresa donen via lliure a la junta per vendre el club a Piqué

Aproven la conversió de l'entitat en societat anònima esportiva, pas previ a cedir el control a l'empresa Kosmos

Els socis del Gimnàstic de Manresa donen via lliure a la junta per vendre el club a Piqué| Luis Moreno 'Luisette'

Era el dia de la decisió. Anit, els socis del Gimnàstic de Manresa estaven cridats a votar si acceptaven o no la conversió del club en societat anònima esportiva, pas obligatori perquè l'empresa Kosmos del blaugrana Gerard Piqué pugui fer-se amb el control de l'entitat amb la majoria d'accions.

La votació va ser favorable a la proposta feta per la directiva encapçalada pel president Dario Riera, que ara tindrà via lliure per tirar endavant el projecte que ha estat negociant les darreres setmanes amb Kosmos i que passa per una inversió, segons sembla, superior al milió d'euros, que serviria per pagar la hipoteca del club, superior als 400.000 euros, canviar la gespa artificial, ja caducada, i altres millores a les pròpies instal·lacions del Gimnàstic Parc que es poden fer en els propers tres o quatre anys.

En la votació, que es va fer a l'exterior, amb el socis asseguts a la tribuna del Gimnàstic Parc i la taula presidencial al davant, a tocar del mateix camp de futbol, es va saldar amb 64 vots a favor, 13 desfavorables, 2 en blanc i un nul, entre els socis participants. Els responsables de l'escrutini no van permetre votacions delegades de persones que per un motiu o altre no van poder assistir-hi, però sí que fos secret. El control d'entrada a la instal·lació va ser exhaustiu, amb petició expressa del DNI de cadascun dels associats.

Van ser-hi presents representants del FC Andorra, com el secretari tècnic Jaume Nogués i advocats de l'empresa Kosmos. Amb aquest nou projecte, el Gimnàstic es convertirà en el futbol base de l'Andorra, un club que la propera setmana pot ser de Segona B.

Prem per veure més contingut per a tu