L'Andorra, club també controlat per Kosmos, l'empresa de Gerard Piqué, és notícia aquests dies per la seva intenció d'adquirir la plaça que ha deixat el Reus a Segona Divisió B per descens administratiu (bàsicament per deutes). L'Andorra, que es va guanyar un lloc a la Tercera Divisió per la temporada que ve, després de proclamar-se campió del grup 1 de Primera Catalana, està disposat a pagar els 452.022 euros que demana la Federació Espanyola de futbol.

Com l'Andorra, però, altres dos clubs -el Zamora i l'Inter Sant Joan d'Alacant- també hi estan interessats, però qualsevol d'aquests dos, si fos acceptat, hauria de fer uns desplaçaments molt llargs al grup 3 de la Segona B.

Esportivament parlant, el lloc correspondria a l'Hospitalet com a segon classificat de la campanya passada a Tercera Divisió, però aquesta entitat ja ha fet saber que no pot assumir la quantitat requerida. Pel que sembla, la Federació Espanyola de futbol dirà dilluns quina és la decisió. Precisament, el mateix dia, l'Andorra es posarà a treballar a les ordres del tècnic sallentí Gabriel Garcia de la Torre 'Gabri'. En els darrers dies, la Federació Catalana s'ha posicionat perquè la plaça sigui per a un equip català.