El Reial Madrid va patir més del que hauria hagut de patir per derrotar el fluix Fenerbahçe, el mateix equip que el dia anterior havia perdut per 6-1 contra el Bayern. Els otomans es van avançar en el marcador i van arribar a empatar dues vegades més el partit, però al final els blancs van aconseguir avançar-se i ja no van tornar-se a veure igualats.

Benzema va respondre al gol de Garry Rodrigues amb dues anotacions que deixaven el 2-1. Però Dirar va empatar abans del descans. En la represa, amb laxitud defensiva. Novament Benzema feia el 3-2, però Tufan tornava a empatar. Tres minuts més tard, al 62, Nacho anotava el 4-3 i Maria no tancava el marcador.

El torneig el va guanyar el Tottenham, que va derrotar per penals (6-5) el Bayern. El partit havia acabat 2-2, amb gols de Lamela i Eriksen per als anglesos i d'Arp i Alaba per als bavaresos.