Si bé la Lliga Iberdrola (Primera Divisió) tindrà dues jugadores bagenques, la monistrolenca Núria Mendoza i la santfruitosenca Paula Fernández, a la segona categoria estatal, anomenada la propera temporada Reto Iberdrola, tindrà fins a quatre jugadores de casa nostra.

La manresana Nerea Valeriano repetirà a l'Osasuna Femenino; de Vilanova del Camí, Laura Martínez mantindrà també la seva destinació, el Saragossa Femenino, tot i que ha tingut la possibilitat fins a darrera hora de donar el salt a un equip de la Lliga Iberdrola; de Sant Esteve Sesrovires, la jove promesa internacional Jana Fernández formarà part de la plantilla del Barça B, tot i que molt possiblement sigui utilitzada més d'una vegada pel primer equip blanugrana; i la quarta futbolista és la portera igualadina Noèlia Garcia, que ha fitxat per l'AEM de Lleida (cal recordar que l'hivern passat va tenir una destacada actuació en l'amistós de la selecció catalana absoluta femenina contra Xile a l'Hospitalet, quan encara jugava amb l'Igualada).

Aquesta nova categoria anomenada Reto Iberdrola tindrà dos grups, el nord i el sud. En el nord hi jugaran els quatre clubs esmentats amb les quatre jugadores de casa nostra, i els acompanyaran l'Oviedo Moderno, Seagull de Badalona, Peluqueria Mixta Friol de Lugo, Deportivo Alabès, Sporting de Gijón, Parquesol de Valladolid, Athletic Club de Bilbao B, Madrid Femenino B, Eibar, Racing Féminas, Atlètic de Madrid B i Pozuelo de Alarcón.

Per sota d'aquest Reto Iberdrola hi haurà la Primera estatal (abans Segona Divisió estatal), amb un renovat Igualada i també l'Osca, Pardinyes, Fundació Ter-rassa, Vic Riuprimer, Sant Pere Pescador, Pallejà, Mallorca Toppfotball, Son Sardina, Levante Las Planas, Europa, Espanyol B, Balears i Sant Gabriel. A l'Espanyol B hi ha la manresana Andrea Martínez, que ha estat fent la primera part de la pretemporada amb el primer equip espanyolista a Viella i en l'actualitat continua la preparació a Braga (Portugal).