L'Espanyol és a un pas de tancar la cessió amb el Sevilla del lateral dret Sébastien Corchia. El club andalús creu que li funcionaria bé aquesta cessió, ja que Jesús Navas és molt superior a ell i no pot disputar els minuts de qualitat que necessita. D'acabar-se confirmant aquesta operació, l'arribada de Corchia tallaria les ales primerament al lateral dret d'Esparreguera Pipa i al jove olesà Víctor Gómez, campió amb la selecció en l'europeu sub-19, que arriba des del filial amb força. En el primer dels casos, és més que probable que acabi sortint cedit.

La notícia va ser avançada en un primer moment pel Diario de Sevilla, que assegura que les negociacions estan a punt de tancar-se. En les converses per la cessió de Corchia, l'Espanyol hauria preguntat també per Dabbur com a possible recanvi de Borja Iglesias, per qui el Betis va pagar la seva clàusula de rescissió.

Dídac Vilà es mostra optimista

El jugador blanc-i-blau Dídac Vilà va assegurar ahir, després de la sessió d'entrenament, que «encara és massa aviat per ser pessimistes», respecte a la derrota que va patir l'Espanyol diumenge passat davant el Sevilla (0-2). A més, va enviar un missatge a l'afició en afirmar que ningú de la plantilla ni del cos tècnic té pessimisme i que tenen els ànims «intactes».

L'Espanyol jugarà demà l'anada de la ronda prèvia final a la fase de grups de l'Europa League davant el Zorya Lugansk. Ho farà a casa, a l'RCDE Stadium, igual que en la primera ronda davant l'Stjarnan. El conjunt entrenat pel surienc David Gallego haurà de patir per seguir endavant, ja que s'enfrontarà al rival més complicat dels tres que ha tingut fins ara (el mateix Stjarnan i el Lucerna suís). El partit de tornada serà a Ucraïna però no jugaran a Lugansk, zona en conflicte amb Rússia, sinó que ho faran a Zaporíjia.