El Liverpool va assegurar-se acabar la tercera jornada de la Premier League com a líder en solitari de la competició. L'equip de Jürgen Klopp va derrotar amb solvència (3-1) un Arsenal que també havia fet el ple gràcies a la inspiració de Mohamed Salah, que va decantar el resultat a l'inici de la segona part.

I això que la primera va ser igualada i només es va decantar de la banda local gràcies a un cop de cap del central Matip. Va ser l'egipci qui, a l'inici de la segona part, primer va transformar un penal que li havia comès David Luiz i després, ell mateix, va anotar el tercer amb un xut creuat. El gol de Lucas Torreira, un quart d'hora abans del final, no va donar ni emoció al partit.

La gran sorpresa de la jornada va arribar a Old Trafford, on el Manchester United va mostrar la seva gran irregularitat i va caure contra el Crystal Palace (1-2). Els londinencs es van avançar amb un gol de Jordan Ayew a la mitja hora. L'equip de Solskjaer va poder empatar a la represa, però Rashford va fallar el segon penal de l'equip en cinc dies, després del de Pogba dilluns a Wolverhampton. Tot i això, el jove Daniel James va semblar que salvaria un punt al minut 89. Va ser un miratge, ja que, seixanta segons després, Van Aanholt va llançar una galleda d'aigua freda damunt dels aficionats locals.

Qui va obtenir el seu primer triomf oficial va ser el Chelsea. El va haver de treballar de valent a Norwich (2-3) i va arribar gràcies als joves que tornen de cessió. Tammy Abraham, amb la primera i la tercera anotacions, i Mason Mount, amb la segona, van donar la victòria als forans en un duel que Cantwell i Pukki havien anat igualant. A més, ahir, Brighton-Southampton (0-2), Sheffield United-Leicester (1-2) i Watford-West Ham (1-3).

Sortida complexa del City

El Manchester City intentarà, avui, no perdre gaire terreny i guanyar al petit camp d'un Bournemouth que també suma quatre punts. També avui, el Tottenham rep el Newcastle, que encara no ha puntuat, i el Wolverhampton i el Burnley es veuen les cares en el darrer partit del dia.