Segueix-nos a les xarxes socials:

Eulis Báez contribueix a la classificació de la República Dominicana

Eulis Báez contribueix a la classificació de la República DominicanaATHIT PERAWONGMETHA/reuters

L'únic representant del Baxi Manresa al Mundial de la Xina es classificarà entre els setze millors països del campionat. Eulis Báez va contribuir ahir, amb nou punts en 28 minuts, a la victòria de la República Dominicana sobre Alemanya (68-70) en el duel decisiu de la primera fase al grup G. Aquest resultat, unit al previsible triomf per 64-103 de França sobre Jordània, provoca que els caribenys i els gals tinguin dos partits guanyats i ja siguin inabastables per a germànics i asiàtics en la darrera jornada.

El partit de la República Dominicana va ser molt igualat fins al final. Des que Ronald Roberts va anotar el setantè punt dels illencs fins a la resolució de l'enfrontament van passar 1 minut i 15 i cap dels dos conjunts no va anotar. De fet, Báez va tenir un triple per no patir faltant onze segons, però el va errar i Danilo Barthel, al darrer segon,va tenir el llançament de tres punts que hauria donat la victòria a Alemanya, però va errar.

Amb aquests resultats, la República Dominicana intentarà der-rotar França demà en el darrer partit del grup per passar a la segona fase amb dues victòries. Els seus rivals en aquest estadi de la competició seran Lituània i Austràlia, que també s'enfronten el darrer dia. Ahir, els australians van vèncer Senegal, que va plantar més cara que davant dels bàltics, per 81-68. Lituània no va tenir gaires problemes per desfer-se de Canadà per 92-69.

Derrota grega

En l'altre grup jugat ahir, el que es creua amb el dels Estats Units, Brasil va superar Grècia per 79-78 per culpa d'un tir lliure errat per Sloukas a l'últim segon. Els hel·lens se la jugaran el darrer dia amb Nova Zelanda, que ahir va donar una relativa sorpresa en desfer-se de Montenegro per un rotund 83-93.

Prem per veure més contingut per a tu