Les dues possibles oponents d'Espanya als quarts de final també van obtenir ahir el seu bitllet de la classificació per ser entre els vuit primers. Els equips en qüestió són l'Argentina i Polònia, que està sent l'equip revelació del torneig.

Els argentins van derrotar amb claretat Veneçuela, per 87-67. El jugador del Reial Madrid Gabriel Deck va ser el més efectiu, amb 25 punts, seguit per l' etern Luis Scola (15), Campazzo (12) i Garino (10). Laprovittola també va contribuir amb 9 punts.

D'altra banda, els polonesos no abaixen el llistó i van deixar fora Rússia de les vuit primeres posicions, en vèncer per 79-74, amb 18 punts anotats per l'ala de l'Unicaja de Màlaga Adam Waczynski. Un parcial de 26-17 en el darrer quart va ser del tot definitiu. El màxim anotador dels russos va ser Mikhail Kulagin, amb 21 punts.

Avui torna a jugar l'ala pivot del Baxi Manresa Eulis Báez. El seu equip, la República Dominicana, s'enfrontarà a Austràlia, a les 10 h, amb l'obligació de vèncer si vol ser entre els millors. A les 14.30 h, els EUA jugaran amb Grècia, que quedarà eliminada si perd i el Brasil guanya la República Txeca, amb Tomas Satoransky i un ex del Manresa, Patrik Auda. L'equip txec és un dels altres que ha ofert bones sensacions.