L'Igualada Femení HCP va encaixar dues clares derrotes a la Copa Esports Penedès davant el PHC Sant Cugat i el Vila-sana, que es van imposar per uns resultats de 7-2 i 9-1 respectivament.

En el matx a la pista de les santcugatenques, corresponent a la jornada 3, les locals van anotar dos gols en els primers cinc minuts i van deixar a contrapeu les anoienques. Posteriorment van ampliar la renda fins al 4-0, amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, les igualadines, més eficients, van retallar distàncies gràcies als gols de Queralt del Àguila i de Pati Miret. Tot seguit, les accions individuals de les santcugatenques van eixamplar la diferència fins al 7-2 definitiu. L'entrenadora Maria Fernández Pulgui es mostrava satisfeta amb el joc del seu equip tot i el resultat, que no considera important en pretemporada.

En la següent jornada de la competició, l'Igualada FHCP no va tenir possibilitats a la pista del Vila-sana. En la primera meitat, les locals van gaudir de múltiples ocasions, però només en van materialitzar una, a través de Laura Porta. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador d'empat a un gol, ja que Joana Comas va marcar en pròpia porteria. En la segona meitat, el Vila-sana es va mostrar molt superior i es va anar distanciant fins al 9-1 definitiu.

Nou copatrocinador pel Fem13

D'altra banda, l'empresa anoienca Grup Air copatrocinarà l'equip Fem13 de l'entitat. La gerent de l'empresa, Sandra Felip, i el president del club, Jordi Besa, van formalitzar l'acord per donar continuïtat al projecte esportiu de l'únic club d'hoquei patins, íntegrament femení, de tota Europa. Grup Air és una empresa anoienca amb més de quaranta anys de trajectòria.