Segueix-nos a les xarxes socials:

Igualada viurà un gran cap de setmana de Supercopa

Ahir es va presentar l'OK Lliga i avui l'equip local s'enfrontarà al Barça

Igualada viurà un gran cap de setmana de SupercopaMANUEL HIDALGO

L'Adoberia Bella d'Igualada va ser ahir el marc de la presentació de l'OK Lliga masculina, l'OK Lliga femenina i la Supercopa, que és la competició que avui i demà es faal poliesportiu de les Comes. La cerimònia va tenir la presència de representants de les plantilles de tots els equips de les lligues i va servir per presentar les novetats de la temporada, entre les quals destaca el retron dels play-off, tant pel títol com pel descens.

El batlle igualadí, Marc Castells, va ser qui va donar la benvinguda a tots els assistents i va incidir sobretot en la rellevància que té l'hoquei per a la capital de l'Anoia, que enguany ha estat proclamada Ciutat Europea de l'Esport, i va recordar que s'hi han celebrat finals continentals. Tot seguit, Ferran Andreu, president de l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins (ACHP) va valorar de forma positiva el treball de la seva institució i el retorn dels play-off a les competicions que donaran més emoció i espectacle. Carmelo Paniagua, president de la Reial Federació Espa-nyola de Patinatge, va recordar els èxits d'aquest esport per a l'Estat.

Després de l'acte d'ahir, arriba la competició amb la celebració de la Supercopa al poliesportiu de les Comes. Els primers equips en jugar seran el Reus Deportiu i el Liceo de la Corunya, a partir de les 18 hores. Després, a partir de les 20.30 hores i televisat en directe per Esport3, serà el del Barça i de l'Igualada Rigat. La final, entre els dos guanyadors, serà demà a partir de les 20.15 hores, amb retransmissió també d'Esport3. Els jugadors de l'Igualada Rigat volen donar la sorpresa.

Prem per veure més contingut per a tu