En el primers compassos de partit les igualadines van sortir molt endollades. Joc combinatiu i grans transicions ofensives, que generaven molt perill a l'àrea visitant. La pressió alta de les anoienques funcionava i, al minut 16, després d'una gran jugada de Pauli, ella mateixa definia per fer l'1-0 . Es va arribar al descans amb molt bones sensacions per les blaves i un mínima avantatge.

A la represa, les aragoneses van decidir tancar-se i defensar la seva porteria, esperant buscar una jugada aïllada per intentar empatar el matx. En canvi, les blaves seguien jugant, amb molta paciència, generant nombroses ocasions de gol. En els últims minuts, Pauli, de nou feia el segon i definitiu gol, per sumar els sis punts disputats.

La setmana vinent, la anoienques visitaran al Pardinyes.