Aquest cap de setmana es va donar el tret de sortida a la competició de Quarta Catalana. La novetat d'enguany és l'estrena de dos conjunts nous al grup 2. L'Estación es va estrenar amb un empat a tres gols al camp de la Balconada, mentre que el Sant Vicenç va guanyar en el seu primer duel, i a domicili, davant del Calders (1-2). En el mateix grup, el Marganell va rescatar dos punts davant del Sant Pau després d'anar guanyant per 2-0. Els jugadors visitants van aconseguir empatar abans del descans i van ser capaços de posar-se per davant amb un gol a falta de 15 minuts. Els jugadors locals van apretar en els darrers minuts i van aconseguir rescatar dos punts amb el gol de l'empat a cinc minuts del final.