Durant molts minuts el Baxi havia tingut el partit controlat a la pista de l'Estudiantes però en el tercer període hi va haver un parcial de 15-1, amb quatre triples seguits locals, que ho va canviar tot. Les 20 pilotes perdudes i els 26 punts d'Scrubb van fer la resta. Jordan Davis, en canvi, no va fer ni un punt i Dani Pérez, que va ser el millor amb 14 punts més 9 assistències, va acabar cansat.

Primer quart anivellat

El Baxi va sortit amb Dulkys en la posició de dos, més Dani Pérez, Vaulet, Magarity i Kravish. Dos triples de Brizuela van avançar els locals però els manresans van respondre amb un 6-9 després de la safata de Kravish. L'equip de l'Estudiantes estava encallat i tan sols respirava amb els rebots que agafa en atac Arteaga. Amb el seu triple triple de la la temporada, el lituà Dulkys posava el 10-14. I els manresans es van situar fins un 12-18 després d'una bona acció individual de Dani Pérez.

Després d'un tap, Magarity ha badat i Brizuela li ha pres la pilota per anotar el 14-18. Scrubb ja va començar el seu festival amb un triple i el quart va acabar amb un 20-18 després d'un triple errat de Jordan Davis.

El Baxi agafa les regnes

Molt ben conduïts per Pérez, els manresans van dominar l'inici del segon quart i sis punts seguits de Báez posaven el 21-26 a falta de set minuts per al descans.

Però un triple molt afortunat de Duje Dukan va fer despertar l'Estudiantes que va tancar un parcial de 7-0 que obligava Pedro Martínez a demanar un temps mort amb un 28-26 en contra.

El Manresa va tornar amb les piles carregades i Juanpi Vaulet va empatar just quan Giedratis es va lesionat al meluc. L'argentí Vaulet continuava molt efectiu i va posar el 28-31 a quatre minuts per al descans. El Baxi estava amb les bones mans de Dani Pérez i es va escapar fins un 30-38. L'equip de Madrid va retallar fins el 34-38 de la mitja part.

Castigats amb els triples

El Manresa va tornat a pista amb Jordan Davis, com escorta, amb Dani Pérez de base, més Vaulet, Magarity i Kravish. Les brillants assistències de Dani Pérez van mantenir el Baxi per davant, molt ben aprofitades per Kravish que va col·locar un 38-44 en el quart minut de la represa. Kravish, ja amb 13 punts, va tenir descans substituït per Sakho i el relleu anotador el va agafar Vaulet (16 punts) amb el 43-50. Aleshores van arribar tres triples consecutius del homes del serbi Aleksandar Dzikic. Scrubb, Pressey i Darío Brizuela han posat el 52-50. Es van notar els minuts fora de pista de Pérez, rellevat per Jou.

Sakho va convertir de tir lliure el 52-51 però el quart triple local seguit, ara de Dukan feia mal, i el 15-1 es completava amb un 2+1 de Scrubb (58-51). El Manresa es va refer una mica per cloure amb 60-57 el quart.

Scrubb i les pèrdues rematen

La última diferència favorable al Manresa va ser un 60-61 amb els bàsquets de Pere Tomàs i David Kravish. L'Estudiantes es va refer amb un 71-67 i les cistelles que van anotar Dangubic i Brizuela ho van posar tot més difícil per als manresans (75-67).

Una doble falta de Brizuela, antiesportiva, va fer anotar 3 de 4 tirs lliures a Daniu Pérez, i un bàsquet de Pere Tomàs va dur el 75-72 a dos minuts pel final. Però entre Scrubb i Brizuela van posar un 84-76 ja irrecuperable.