El Futsal Vicentí segueix sense conèixer la victòria, després de caure aquest cap de setmana a la pista de l'Arrels (4-1). Els bagencs no van disputar un mal partit, en què van dominar la possesió de la pilota i van crear nombroses oportunitats de gol, però els errors defensius els van sentenciar i van encarixar, d'aquesta manera, la tercera derrota en quatre partits.

El Futsal Vicentí va arrencar bé el duel, amenaçant a la porteria rival amb bones accions, però sense trobar el premi del gol. Defensivament, però, van estar errats i l'Arrels ho va aprofitar per anar-se'n al descans amb una avantatge de dos gols, 2-o. Al segon temps, el guió va ser idèntic: els visitants eren els que més s'apropaven a la porteria local, però van ser un altre cop els barcelonins els que van anotar dues dianes més que van sentenciar el matx, 4-0. Els bagencs van fer el gol de l'honor a falta de 5 minuts per al final, 4-1.