El júnior del Manresa continua pletòric després de sumar la cinquena victòria davant l'Hospitalet al Vell Congost.

El partit va començar imprecís per part dels dos equips, amb unes xifres anotadores certament pobres. A la primera part del matx, l'Hospitalet, coneixedor de la confiança i la bona forma que té l'equip bagenc, va resistir gràcies a una defensa tancada i ferma en el joc interior.

Això va desesperar un Manresa conscient que no estava fent, fins llavors, un bon partit. Amb tot, el marcador assenyalava un 32-30 lleugerament favorable al Catalana Occident.

A la represa, el júnior manresà va aconseguir ajustar la defensa. I el resultat va ser immillorable; només va permetre set punts al tercer parcial i sis a l'últim. Mentrestant, van recuperar l'efectivitat anotadora dels últims partits i el resultat final va ser de 62-43.