L'Asfe de Sant Fruitós va rebre un sever càstig en la visita a les Corts, en perdre per 75-42 en un matx en el qual les bagenques van mostrar la pitjor i la millor cara de l'equip abans i després del descans, respectivament. En els dos primers parcials va pesar la falta d'actitud i intensitat de les visitants. Així, les Corts va sentir-se còmode al veure's superior al rival.

Ja després del descans, l'Asfe va fer un canvi dràstic. La falta d'actitud es va veure contrarestada pel sacrifici en el segon tram del xoc. No obstant la millora, la diferència era ja insalvable atès el mal inici de partit. A més, tot i que no tindria rellevància en el marcador, les Corts va tancar el partit amb un triple a l'últim segon del matx.