L'Igualada Rigat va firmar ahir la cinquena victòria en cinc partits de l'OK Lliga i se situa líder en solitari amb 15 punts, tot esperant el resultat d'aquesta nit del Liceo, que rep el Lleida. L'equip gallec té 12 punts i dissabte que ve visita les Comes en un partit de capdavanters que promet ser ben espectacular. El Barça es troba en tercer lloc amb 10 punts i ahir no va poder jugar el seu partit per les goteres al pavelló de Reus que van provocar l'ajornament.

La primera part de l'IHC a la pista del Lloret va ser pletòrica, i va marcar tres gols consecutius per trencar la resistència local. Els igualadins es van arribar a posar amb un 0-5 i un 1-6 al descans. La segona part, amb tot ja decidit, va ser ja només un tràmit.