El Barça de bàsquet manté la seva trajectòria immaculada en l'Eurolliga d'enguany. Ahir va obtenir el seu tercer triomf a fora, quart en total, en el típic partit que en d'altres temporades se li hauria complicat molt, però que ahir va resoldre amb maduresa, tot i els intents dels serbis per remuntar en el darrer minut.

Els blaugrana no van fer una bona primera part. L'Estrella Roja, conscient que les seves possibilitats passaven per donar intensitat al partit, van obtenir petits avantatges en els deu primers minuts impulsats pels punts de l'exblaugrana Perperoglou. En el segon quart va augmentar aquesta tendència. Un triple de Faye va donar el màxim avantatge als balcànics (33-20), però un tram final de la primera part molt bo de Brandon Davies va permetre que els visitants marxessin només tres punts a sota.

Mirotic, novament

A la segona part, Mirotic es va tornar a posar l'equip a l'esquena i va capitanejar la reacció. Un triple de Kuric a l'equador d'aquesta fase va propiciar el primer empat després de molts minuts (44-44) i el Barça es va aprofitar de la imprecisió ofensiva sèrbia per anar adquirint un avantatge que el mateix ala va convertir en vuit punts en l'últim descans.

El quart període va ser tranquil, però es va poder complicar al final per dos triples seguits, de Faye i de Gist, que van situar el 65-71. El Barça, però, va jugar llarg els dar-rers atacs, va treure faltes i l'última esmaixada de Kuric va certificar una derrota que dona jerarquia a un equip sense bases.