Una primera meitat immensa, amb un encert molt elevat i totes les jugadores participant en un joc vibrant i coral, va donar anit un còmode triomf al Cadí la Seu. Sense dubte, la victòria en el debut com a local a l'Eurocup va insuflar molta motivació al conjunt de la Seu, que va esborrar durant vint minuts el seu rival, un Al-Qazares que no se'n sabia avenir. La seva líder, Jennie Simms, una de les màximes anotadores i més valorades de la competició va acabar amb registres negatius.

El matx va començar amb cinc punts consecutius de Yurena Díaz, que va recuperar l'encert que feia alguns dies que no tenia. De fet, només d'entrada en un parell de minuts les de la Seu vencien per 10 a 0. I aquest inici va marcar tot el matx. De fet, la primera part. A la segona les coses van canviar. Però els primers vint minuts van ser un festival blanc-i-blau.

Transicions molt ràpides, encert i un domini rebotador -amb una excel·lent Irati Etxarri durant tot el matx- van trencar les extremenyes. Només al tercer quart, les dones que entrena el portuguès Ricardo Vasconcelos van poder mostrar-se una mica més ambicioses gràcies a una intensificació de la defensa. Però al final, les urgellenques encara acabarien ampliant les diferències fins a situar 41 de distància entre les unes i les altres al final.