El Liverpool va haver de patir però va derrotar el Tottenham (2-1) després de remuntar un gol de Harry Kane a l'inici del partit. Un penal transformat per Mohamed Salah va deixar els tres punts a Anfield i permet als reds mantenir els sis punts de diferència respecte del Manchester City amb els quals va iniciar la jornada.

En una reedició de l'anterior final de la Champions, Kane només va trigar 47 segons a inaugurar el marcador, en rematar de cap un rebuig del pal a xut de Son desviat per Lovren. Tot i aquest inici, el partit va ser de domini total dels locals, que van convertir en gairebé un heroi Gazzaniga, el substitut de Lloris.

Va haver de ser als set minuts de la represa quan Jordan Henderson va empatar amb un xut des de dins de l'àrea mentre tothom protestava per un possible penal a Firmino. Amb tota la inèrcia, el Tottenham va acular-se massa i va encaixar el segon gol a causa d'un penal clar d'Aurier a Mané que va transformar Salah. El Tottenham és onzè a setze punts del líder.

Entrebancada de l'Arsenal

En els altres partits d'ahir, l'Arsenal només va empatar (2-2) a casa contra el Crystal Palace. Milivojevic i Jordan Ayew van igualar els gols dels centrals David Luiz i Sokratis. Els gunners són a dotze punts del lideratge. El Manchester United respira, en vèncer a Norwich per 1-3, amb gols de McTominay, Rashford i Martial, i és quinze punts del Liverpool. A més, Newcastle-Wolves (1-1).