El Club Bàsquet Navàs va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita del cuer, el Reus Ploms Salle, al qual va derrotar per nou punts de diferència.

Els jugadors dirigits per Isidre Suau van iniciar el matx dominant, a partir d'un bon treball defensiu i de sengles triples de Batlló i Costa. Això es va traduir en un parcial de 8-0, i acte seguit les forces es van igualar. El primer quart va finalitzar amb dos punts de marge per als locals (19-17). En el segon, els bagencs van sortir molt més intensos en defensa i, gràcies a uns atacs dinàmics, van ampliar l'avantatge en l'electrònic fins als dotze punts a la mitja part de l'enfrontament (38-26).

En tornar dels vestidors, el Reus no va llançar la tovallola en cap moment i, gràcies a un inspirat Martynas, que es va incorporar a l'equip la setmana passada, va impedir que els navassencs s'escapessin més (57-44 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts, la tònica va ser pràcticament la mateixa i, tot i que els visitants van entrar a l'últim minut amb només set punts de desavantatge, el Navàs no va patir en cap moment pel resultat.