El colíder Joanenc, empatat a punts amb el Ripollet i Les Franqueses, té aquesta tarda (16 h) una prova de foc al camp d'un Gironella que està lluitant per buscar un lloc més còmode a la classificació. L'equip de Sant Joan visitarà el conjunt del berguedà molt minvat. Té diverses baixes per lesió, sanció o motius personals, una circumstància que ha estat una constant en aquesta arrancada de la Segona Catalana.

En el mateix grup 4, el Berga tindrà demà una bona ocasió per sumar tres punts, ja que visita el cuer La Torreta (12 h), un equip que només té dos punts (dos empats); el Calaf mirarà de sorprendre el Can Trias a domicili (12 h); el conjunt egarenc, que va encapçalar la classificació diverses jornades, ha perdut dos partits seguits. I el Sallent necessita vèncer el Torelló a casa (16.30 h) per no veure més complicada la seva classificació.

Al grup 3 de Segona Catalana, el cuer San Mauro juga demà al camp de l'Almeda (12 h); i al grup 5, el Solsona rebrà el Castellserà, un equip de la part baixa (16 h).

A Primera Catalana, el Martorell té demà una visita complicada al Guinardó per enfrontar-se al Martinenc (12 h). Els dos equips tenen catorze punts i els martorellens venen de perdre a casa.