En una competició internacional per clubs de gimnàstica artística femenina, i també individual, com és la Gymnova, que es celebra cada any a la ciutat belga de Keerbergen, el Gimnàs Egiba ha mostrat el seu gran nivell aconseguint la segona posició per equips entre catorze participants de deu punts diferents, Bèlgica, Canadà, Suïssa (2), Finlàndia (2), Itàlia (2), Luxemburg, Holanda (2), Portugal, Suècia i Catalunya. La primera plaça ha estat per la Juventus italià, i la tercera, pel Topturnen Zuid holandès.

Per part del Gimnàs Egiba hi han pres part set gimnastes repartides en tres categories, Laia Font (3a) i Ona Sánchez (12a) en young, Aina Solà (3a) i Berta Monteagudo (6a) en júnior i Andrea Carmona (2a), Lorena Medina (7a) i Mar Palliso (8a) en sènior (era baixa per lesió Carla Font, que en els propers dies haurà de passar pe quiròfan on li seran reconstruits els lligaments creuats del seu genoll esquerra). En la classificació per equips puntuaven la millor gimnasta sènior, la millor júnior i la millor young.

En el cas del Gimnàs Egiba, el seu objectiu era aconseguir la primera plaça per endur-se, en propietat el Trofeu Gymnova, reservat als clubs que aconsegueixen la victòria en tres edicions. Ara mateix, els manresans, els locals del Gimpies i la Juventus tenen dues edicions guanyades cadascun.

Pel que fa a la competició individual, Andrea Carmona va aconseguir la segona plaça all-arround sènior amb 49,00, darrera de Tanishaley Neto del Turnz Amsterdam Gymnastics, Aina Solà va ser tercera júnior (46,233) i Laia Font, també tercera young (45,883) . Per aparells, la classificació més destacada va ser la segona plaça d'Andrea Carmona en salt.