Malgrat que l'empat a vuit gols significava el primer punt en la taula classificatòria, va deixar un mal regust als jugadors de Dani Calvo, que a mitjan darrer quart tenien dos gols d'avantatge, però van veure com el CN Sant Feliu B empatava quan faltaven 15 segons per al final.

Els manresans van anar sempre al davant en el marcador, amb empats comptats dels visitants. El primer quart va acabar 1 a 1, i el segon va ser el més favorable als bagencs (3-1). Després del canvi de camp, semblava que el CN Minorisa definitivament s'escaparia, en arribar a la meitat del tercer quart amb un 6-3, però la resposta forastera va ser immediata fins al 6-5. Amb tot per decidir però amb bones sensacions, després del 8-6, dos gols visitants van deixar els locals sense el premi de la primera victòria de la temporada.