L'Igualada Rigat va encaixar, a Caldes, la segona derrota de la temporada, la primera fora de casa. El partit va estar marcat per un mal inici dels igualadins.

El conjunt anoienc no va tenir una bona arrancada. Entre el minut 2 i el 3 va encaixar dos gols i al 7, un tercer que complicava i molt les coses per als igualadins. Encara abans del descans el conjunt local va fer el quart, que deixava les coses molt difícils als de Francesc Linares encara que abans d'anar als vestidors van fer un gol (4-1).

A la represa, l'Igualada Rigat va reacciona anotant el 4 a 2 però un minut després, el Caldes feia el cinquè. Ton Balia va posar emoció als darrers minuts amb el 5 a 3, però no quedava temps per fer efectiva la remuntada. Dissabte, l'Igualada Rigat rebrà el Reus.