El Barça va guanyar, novament de pallissa, el segon partit de la setmana al Palau Blaugrana. Si dimecres no va trobar resistència en el Fenerbahçe, ahir va haver de vèncer la que li va plantejar el Maccabi fins entrat el tercer quart. Aleshores, els israelians es van enfonsar, en part víctima del ritme local, i també pel càstig que li havia suposat l'excessiu número de faltes en contra indicat per uns col·legiats massa intervencionistes i que no van arbitrar de manera no gaire favorable als seus interessos.

El Maccabi va sortir al partit valent i, malgrat que mitjan el primer quart ja portava onze faltes en contra i havia entrat en bonus molt aviat, va resistir la primera estrebada blaugrana, capitanejada per Mirotic. Els hebreus van arribar al primer descans només dos punts a sota i van iniciar el segon quart amb l'encert d'un gran DiBartolomeo, qui, acompanyat de Wilbekin, van situar un preocupant 24-30 per als locals.

Aleshores el Barça va intensificar la seva defensa i va evitar una escapada del rival, però no va poder evitar que dos triples, de Wilbekin i Acy, donessin un petit avantatge als visitants a la mitja part del partit.

Parcial letal

En el tercer quart les coses van ser diferents. El Barça va tapar millor la seva zona, tot i que va encaixar vint punts en el tercer quart i, sobretot, va trobar Mirotic. El montenegrí va desencallar l'inici i un parcial de 10-2, finalitzat amb un triple de Delaney, va segellar una fugida blaugrana que seria el principi del final.

Perquè aleshores, l'equip de Sfairopoulos les va començar a veure quadrades, tot i dos triples de Dorsey que van ser el cant del cigne. El darrer període va ser un festival defensiu del Barça, que va deixar en set punts anotats el Maccabi, i va anar sumant punts per aconseguir una victòria que li permet recuperar la primera posició de l'Eurolliga, aquest cop igualat a victòries amb l'Anadolu Efes. Darrere, a un triomf, hi ha un doblet d'equips en què ja hi ha el Madrid, a part de l'AX Milà.