L'Igualada Rigat va sumar un valuós punt a casa davant del sempre poderós Reus Deportiu. El conjunt igualadí, amb un estel·lar Sergi Pla, va tenir la victòria a les seves mans, però un gol quan quedaven 19 segons va esvair totes les opcions del conjunt local dirigit per Francesc Linares. L'equip de casa, amb les baixes de Teti Vives i Roger Bars, van començar l'enfrontament freds. Els reusencs van aprofitar la situació per avançar-se amb un gol matiner, obra de Marc Julià. Els igualadins van anar millorant la cara a mesura que passaven els minuts i el local Pla va estar a punt d'empatar amb un xut desviat per molt poc al minut 12. Abans d'arribar al descans, l'equip de les Comes va desaprofitar una doble oportunitat. Amb aquest mínim favorable al Reus Deportiu, es va arribar al descans.

A la represa, el conjunt igualadí va ser superior i van arribar els gols. El jugador més efectiu de l'Igualada Rigat es va posar l'equip a l'esquena i va ser capaç d'empatar quan faltaven nou minuts per al final. Quan semblava que el partit acabaria amb aquest empat, va arribar la bogeria ofensiva en els darrers tres minuts de l'enfrontament. De nou Sergi Pla va posar a davant per primer cop al conjunt igualadí amb el 2-1. El tècnic visitant Jordi Garcia va demanar temps mort i tant sols trenta segons més tard els visitants van aconseguir empatar mitjançant Àlex Rodríguez. Sergi Pla va ser l'encarregat de llançar una falta directa a dos minuts del final per posar l'Igualada Rigat de nou a davant en el marcador. El Reus Deportiu va sortir amb el sistema de porter jugador en el darrer minut i, quan quedaven 19 segons, Joan Salvat va posar el definitiu 3-3. En l'última acció del partit, el marcador ja no es va moure més.

Amb aquest valuós empat el conjunt dirigit per Francesc Linares continua una jornada més a la segona posició amb dos partits més que el tercer classificat, el Barça. En la propera jornada els igualadins es desplaçaran al Palau Blaugrana per enfrontar-se al poderós FC Barcelona.