El Baxi Manresa confirmava ahir que el base nord-americà de l'equip, amb el passaport italià, Frankie Ferrari, passarà en els propers dies pel quiròfan, avui o demà, probablement.

El jugador es va lesionar, en el partit de dissabte a Saragossa, amb un trencament del cinquè metatarsià del peu esquerre, en una acció defensiva en el tercer quart del partit que el Manresa va perdre per 85-79. L'exploració de l'endemà va confirmar l'abast de la lesió que mantindrà el jugador fora de les pistes de joc durant unes setmanes.

En principi, l'operació a què sera sotmès Frankie Ferrari no ha d'alterar el temps de baixa, que es preveu que serà entre un mes i mig i dos mesos, en la valoració més optimista. És segur que ja es perd els 7 partits que queden de la primera volta. Cal recordar que Ferrari ja es va lesionar al primer partit de lliga quan es va trencar l'escafoide de la mà esquerra i va estar quatre setmanes de baixa.

El Manresa també té lesionats Pere Tomàs i Eulis Báez, que no tenen data de tornada. Tampoc no va jugar dissabte a Saragossa el pivot Yankuba Sima, que es va ressentir d'una lesió muscular.