El Manresa FS va sumar la quarta victòria consecutiva després d'imposar-se a l'Entreculturas Montesión en una efectiva segona meitat. Amb aquest triomf, els manresans ja s'han acomodat a la zona mitja alta. L'equip manresà va inaugurar el marcador a la meitat de la primera part amb un gol de Morral. Els visitants van reaccionar i amb un minut van capgirar el resultat. Els bagencs van empatar abans del descans, 2-2.

A la represa, els jugadors locals van aconseguir el domini del joc i van poder ampliar les distàncies amb dos gols consecutius, 4-2. L'equip visitant no va abaixar els braços en cap moment i va retallar distàncies per posar emoció en els darrers minuts, 4-3. Ja en el tram final i amb els jugadors de Palma de Mallorca a l'atac, l'equip del Pujolet va sentenciar amb el definitiu gol del 5-3.