El Barça no va tenir un partit gens fàcil però al final va sotmetre un Panathinaikos que va mantenir les opcions de guanyar fins ben avançat el darrer període. Va ser aleshores quan va sorgir el base nord-americà Malcolm Delaney, discutit en alguns partits aquesta temporada, i amb un parell de triples, un d'ells molt afortunat, i un altre bàsquet a tauler va capitalitzar l'escapada final del seu equip. Ara, el Barça es troba empatat amb el Reial Madrid a deu victòries, a una de l'Anadolu Efes, tot i que els blancs van davant per només dos punts.

El duel va tornar a tenir Nikola Mirotic com a peça capital de l'atac barcelonista. En un primer quart molt anotador, el montenegrí va anotar set dels dotze primers punts del seu equip, que es va arribar a escapar de nou punts (16-7). Però l'enfrontament, que sempre va tenir avantatge local, va ser una mena d'estira-i-arronsa en el qual els grecs sempre reduïen la diferència. La direcció de Calathes va portar el Panathinaikos a anar només tres punts a sota en el tercer quart, i els punts de Fredette, Papapetrou i Thomas van dur-lo a situar-se a quatre punts a poc més de cinc minuts per al final (81-77).

Però aleshores van sorgir les accions de Delaney, amb vuit punts gairebé consecutius, unides a les pèrdues de pilota del conjunt de Rick Pitino, que ara és sisè, a dues victòries del Barça, i els locals ho van aprofitar. Mirotic va finalitzar la seva actuació amb dos tirs lliures i una esmaixada remuntant la línia de fons que deixen el seu equip en una bona posició a la classificació.

Ahir també es van jugar dos partits més amb victòria local. El Bayern va derrotar el cuer Zenit (77-69) i el sorprenent Asvel va vèncer l'AX Milà (89-82).