El Reial Madrid va guanyar sense dificultats un tímid València en la primera semifinal de la Supercopa d'Espanya que s'està jugant a Jiddah (l'Aràbia Saudita). El conjunt madridista va ser molt superior durant els noranta minuts i ja espera finalista de l'altra semifinal, en la qual s'enfrontaran avui el Barça i l'Atlètic de Madrid.

Els homes de Zidane van sortir molt més endollats en els primers compassos i Kroos ho va deixar reflectit amb el primer gol blanc. El migcampista alemany va aprofitar una greu errada del porter Jaume Domènech, que es va despistar en un córner parlant amb un company d'equip, i va sorprendre el porter valencianista, que no estava col·locat al seu lloc, amb un gol olímpic de córner.

Aquest gol va deixar la semifinal molt encarrilada, ja que els de Celades no mostraven signes de perill. Isco va sentenciar el partit abans d'arribar al descans. El malagueny va aprofitar un refús dins de l'àrea per posar el 0-2 i deixar contra les cordes el València. A la represa, els valencianistes van sortir amb més intensitat i van crear més perill. Els blanc, però, gràcies a una efectiva defensa, van evitar qualsevol atac del rival. Modric, a mitjan segona meitat, va donar encara més avantatge al Madrid en fer un golàs amb un xut amb l'exterior del peu dins de l'àrea rival.

Parejo va marcar el gol de l'honor del València gràcies a un penal al temps de descompte, xiulat a instàncies del VAR, per unes mans de Ramos dins de l'àrea.