Victòria fonamental. L'Igualada va tancar ahir la primera volta de la competició en imposar-se a les Comes al Sants, el dissetè classificat de Tercera Divisió i, per tant, el primer equip que eludeix la zona de descens. La victòria dels blaus els permet reduir la diferència amb els santsencs a només tres punts i ratifica les bones impressions que l'equip va oferir a Cerdanyola del Vallès (1 a 1), en el debut a la banqueta anoienca del tècnic egarenc Marc Cabestany.

La transcendència dels punts en joc va propiciar un primer període caracteritzat pel respecte mutu i l'escassetat d'accions de perill. Al minut 27, Albert Alfonso es va haver de lluir per conjurar un mà amb mà contra un davanter barceloní i, dos minuts després, Martí Just va rematar de cap a gol, en planxa, una centrada lateral.

A la represa, l'equip de Tito Lossio va buscar l'empat amb insistència, però Santi Triguero i Nil Pradas van disposar de les millors ocasions per sentenciar el partit.