El Club Bàsquet Navàs Viscola va acusar la baixa per lesió de Pieter Batlló i va encaixar una nova derrota lluny de la seva afició, aquesta vegada a la pista del dotzè classificat, el CB Castellar, que es va imposar per nou punts.

Els navassencs no van fer un bon inici de partit i van cometre moltes errades, especialment en defensa. Això va fer que els locals creguessin encara més en la victòria i obtinguessin onze punts de marge al final del primer quart (21-10). En el segon la tònica va ser més o menys la mateixa i, tot i això, els jugadors dirigits per Isidre Suau van aconseguir escurçar la diferència a la mitja part de l'enfrontament (36-28).

En tornar dels vestidors, els bagencs tampoc van millorar massa el seu nivell, i en acabar el tercer període encara eren relativament lluny del rival (50-43). En els dar-rers deu minuts, els visitants sí que van reaccionar i es van arribar a situar a només quatre punts, però ja va ser massa tard. El Castellar es va mantenir sòlid i es va endur la cinquena victòria de la temporada. El Club Bàsquet Navàs Viscola tornarà a jugar diumenge, a dos quarts de vuit del vespre, a la difícil pista del Galval Motor Ripollet.