El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a domicili, aquesta vegada a la complicada pista del Castellbisbal, en un partit ajornat de la quarta jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els locals arribaven el duel amb una ratxa de quatre victòries consecutives, mentre que els bagencs ho feien amb les importants baixes de Portella i Albà.

El primer quart va ser molt igualat, amb moltes alternatives en el marcador (empat a 23 al final). En el segon, els jugadors locals van aprofitar males decisions defensives dels homes de Jordi Estany per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts d'avantatge (38-33).

Tornant dels vestidors els artesencs van fer una bona sortida i van ser capaços de capgirar el marcador, però la desqualificació de Sobrevias per dues antiesportives va deixar l'equip amb una falta evident de relleus a les posicions exteriors. Tot i això, els visitants van encarar els deu darrers minuts amb cinc punts de renda (51-56), però en aquests el Castellbisbal va trobar bones opcions ofensives i va poder endur-se la victòria, ja que el triple a la desesperada de l'Artés no va trobar la cistella rival.