Galícia i la ciutat de la Corunya centra l'actualitat per a l'equip de l'Igualada Rigat. Avui, a les 20.45 hores, té un partit de l'OK Lliga davant el Liceo, pertanyent a la dinovena jornada. I ahir s'hi va celebrar el sorteig de la Copa del Rei que tindrà lloc a Riazor del 19 al 22 del proper mes de març.

Per part de l'IHC ahir van ser en el sorteig el tècnic Cesc Linares, el jugador Jordi Méndez -que és un dels màxims golejadora a la lliga-

i el president, Manel Burón.

L'Igualada, cap de sèrie, tindrà de rival el Calafell en un partit que es disputarà el divendres 19. L'equip vencedor jugarà a semifinals amb el guanyador de l'eliminatòria del Liceo amb el Reus Deportiu. Els altres dos quarts de final sortejats són el Barça-Girona i el partit del Noia amb el Caldes.

Pel que fa al partit d'aquesta nit, l'Igualada hi arriba amb el reforç moral del 0-3 aconseguit davant del Vic, dimarts. El Liceo és segon a la classificació (45), a tres punts del Barça, mentre que els anoiencs són a la quarta plaça amb 34 punts i un partit més.