El Calaf i el Cardedeu van disputar un partit molt igualat que es va decidir en el tram final. Els locals van començar el matx dominant la possessió de la pilota i controlant el ritme del partit, però van ser els cardedeuencs els que van estrenar el marcador en una jugada aïllada que va concloure amb una centrada lateral i amb el 0 a 1. El Calaf va reaccionar a temps i abans d'arribar al descans va aconseguir l'empat, que reflectia la igualtat del partit. A la represa, els locals seguien generant ocasions de perill a prop de la porteria rival, i al minut 68 Martínez va donar l'avantatge momentani als calafins després d'un llançament de falta directa que va entrar lluny de l'abast del porter. A partir d'aquest moment, el control del partit va canviar de mans. Un Cardedeu molt valent es va llançar a l'atac i ràpidament va aconseguir l'empat. En els últims minuts, tot i que els visitants dominaven la possessió, els dos equips van tenir l'oportunitat d'avançar-se de nou en el marcador. Al minut 87, el Cardedeu va donar l'estocada amb un golàs provinent d'una jugada a pilota aturada que suposava el 2 a 3. Sense gaire temps per reaccionar, el Calaf ho va seguir intentant-ho fins al final, quan l'àrbitre va assenyalar el final del partit.