11 de febrer de 2020
11.02.2020
NATACIÓ

Uns 700 nedadors alevins han competit a Manresa en el campionat català

10.02.2020 | 22:14
Alguns dels representants del CN Minorisa al campionat català

El Campionat de Catalunya aleví de natació, celebrat durant tres dies a les piscines de Manresa, sota l'organització del CN Minorisa, ha aplegat gairebé 700 esportistes de clubs d'arreu del Principat, els quals, acompanyats dels seus familiars, han convertit l'olímpica manresana en un autèntic formiguer pel moviment en cadascuna de les sis jornades programades. Uns nedadors que en la majoria dels casos buscaven la millora personal més sobre de classificacions generals.

A les proves clàssiques s'hi han afegit la natació subaquàtica i els relleus amb distàncies diferents per cada rellevista, amb l'objectiu de fer una competició atractiva i col·lectiva, malgrat tractar-se d'un esport individual. Un èxit esportiu i organitzatiu en una instal·lació que ha demostrat un cop més, el perquè de la seva existència, en una ciutat amb amb un gran nombre d'olímpics. La competició ha tingut el recolzament de l'Ajuntament, d'Aigües de Manresa i de la Federació Catalana. En el tancament hi van participar la presidenta del CN Minorisa, Montse Gomariz, el regidor d'esports Toni Massegú i el president de la comissió de natació de la FCN, Àlex Amorós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit