Després de la transcendent victòria assolida contra l'Handbol Poblenou, els sesrovirencs van mantenir la bona línia de joc a la pista del líder invicte de la competició, el Sant Martí Adrianenc.

Els jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero van competir de tu a tu contra els barcelonins durant tot el primer període. Al minut 10, el marcador registrava un significatiu empat a 5. A l'equador d'aquest primer acte, els locals van adquirir un avantatge de tres gols (9 a 6), que al descans els sesrovirencs van reduir a dos (17 a 15).

Els barcelonins van prémer l'accelerador a l'inici de la represa i van incrementar el seu avantatge al minut 35 (21 a 16). Tot i això, els visitants van mantenir el rigor tàctic i no van permetre al líder sentenciar fins als últims minuts.