El Cadí La Seu va sumar l'onzena victòria a la Lliga Femenina Endesa després d'imposar-se a la pista del Ciudad de la Laguna canari. Les urgellenques van haver de fer front a un gran encert de les locals a la primera meitat i va imposar la seva llei en la segona. L'equip dirigit per Bernat Canut va mostrar un treball molt regular durant un matx que es va posar complicat i en el qual fins a cinc jugadores van arribar als dobles dígits de valoració.

Les visitants començaven dominant a partir de la defensa, i això els va permetre obtenir una renda inicial de set punts (4-11). Posteriorment les locals van trobar l'encert des del perímetre i van aconseguir igualar a 20 al final del primer quart. El segon s'iniciava amb un bon joc col·lectiu de les canàries, mentre que les jugadores de La Seu d'Urgell anotaven gràcies al seu talent individual. Set punts consecutius de Traoré van fer que el Ciudad de la Laguna obtingués una renda que van saber administrar fins el descans.

A la represa el Cadí va clavar un parcial inicial de 0-7 i va capgirar el marcador. Després, Laura Peña va trobar l'encert en el triple i va liderar el seu equip cap al 57-61 amb què va acabar el tercer quart. En el tram decisiu, la bona defensa i una Irati Etxarri protagonista en els dos costats de la pista van impulsar unes urgellenques cap a una victòria clara.